søndag 27. juli 2008

Litt mimring...

Satt nå her og kjedet meg litt, og tenkte jeg kunne titte igjennom bildene av gutta...og det er ikke få! Men moro var det!

Det er artig å se hvor mye gutta har vokst og på så kort tid, spesielt Ferdinand. Veit liksom ikke hvorfor, men virker ikke så lenge siden han var liten, men der er jo faktisk 1,5 år siden han ble født! Tenkte jeg kunne legge inn noen av bildene her!
Det bilde som vises her er helt i begynnelsen vi hadde Ferdinand. Bastian hadde fått en tyggering, men den fikk han ikke ha i fred veldig lenge. Vesle frekke tassen gikk bare rett bort og hentet den fra Bastian, og Bastian brøy seg ikke stort om det. Her ligger han bare å kikker, og misunner Ferdinand den ringen.

Til å begynne med var veldig mange ting veldig skummelt og nytt for Ferdinand, derfor var det tryggest å legge seg helt nærme matmor. Derfor var det veldig godt og trygt å ligge under stolen der hun satt og drev med noe. Bare sånn at hun ikke glemte at jeg var der også, trang jo litt nærhet og kos!


I varmen er det veldig godt med vannmelon, og her i huset er det ikke bare de 4 beinte som syns det. Ferdinand syns det var kjempegodt, og ekstra moro var det å få gnage! :o)
Bastian er også veldig kosete, og siden det er forbudt å være i senge og i sofaen syns han det er kjempestas når vi legger oss ned for å kose på gulvet. Da kommer han med en gang og trykker snuta innunder armen vår. Da skal han kose! Ikke bare litt, men MASSE! Her ligger han og Amund og koser seg!

Ingen kommentarer: