søndag 27. juli 2008

En varm uke, for både 2 og 4 beinte!

Ja, da er det allerede en uke siden sist det kom noen oppdateringer på denne bloggen.

Forrige lørdag reiste jeg på hyttetur med familien min, ved Langvannet. Har alltid pleid å være der hver sommer, men nå er det noen år siden sist. Amund ble igjen hjemme sammen med hunden, de kunne ikke være med pga allergi. :o(
Lørdagen var en flott dag, uten noe nedbør. Men jammen kom det nok på søndag. Det regelrett bøttet ned hele dagen fra tidlig morgen til sein kveld. Og når 13 stykker da skal være i en hytte hele dagen kan vi vel si det sånn at vi gikk hverandre litt på nærvene. Amund kom opp seint denne kvelden da hans foreldre kunne passe hundene til dagen etter!

Mandagen kom med opphold, men ingen sol. Men bading ble det likevel, 17 grader var noe kaldt, men når man bare fikk vært uti litt så var det nå greit nok. Enda flere i familien kom på besøk denne dagen, og når kvelden kom reiste jeg og Amund også ned igjen!
Vi tok en tur opp igjen på onsdag, da i flott solskinn! :o)
Det ble ikke mye fisk, men bading ble det nå nok av.

Resten av uka har ikke gått med til så veldig mye annet enn å slappe av. Hundene syns det er veldig varmt. Bastian tusler for det meste ned i kjelleren og legger seg der, mens Ferdinand ikke tør å gå trappa så han legger deg i stua.

Det er løpetid for noen tisper borti gata, så de er litt på tuppa om dagen de to her. Maten smaker ikke, og Ferdinand prøver å lokke til seg så godt han kan. Han står i stua og ute og uler som bare det, litt slitsomt når han begynner med det 6, halv 7 om morgenen. Men, men...
I dag er det søndag og været er fortsatt like bra, så det blir nok mye bading i dag også.

Ingen kommentarer: