onsdag 9. juli 2008

Livet på Formo!

Ja, så var det livet på Formo da! I februar kjøpte vi oss et hus, ganske så stort, men fin inngjerdet hage som passer perfekt for de 4 beinte. Vi trives veldig godt alle sammen!

Kan jo si litt om "smågutta" da.
For 3 år siden rett etter påske var vi i Gjerdrum hos Elin og Torill og hentet en liten berner-valp. Prakastian av LeeArmand, eller hos oss kalt Bastian. En kjempenydelig gutt, men en som også visste veldig godt hva han ville eller ikke ville. Kan vel si det sånn at det ble noen utfordringer på veien der, men nå har han vokst seg stor og er verdens roligste og nydeligste gutt! Han er veldig interessert i å grave (gjerne store "flotte" hull i hagen), elsker å svømme og sykle og er egentlig mest glad i å ta livet veldig med ro!

Da Bastian var 2 år, planla Elin og Torill en kombinasjon jeg så veldig gjerne ville ha en valp fra, og det skulle vise seg at vi skulle få en hannvalp fra dem igjen!
Det var 3 hannhunder å velge mellom, og ikke at det var en lett avgjørelse. Jeg og Elin får stadig vekk høre det, så neste gang skal Amund og Torill få ta avgjørelsen.

Uansett, rett etter påske nok en gang, var vi i Gjerdrum og hentet vår andre berner-valp. Marki Bambin av LeeArmand, hos oss kalt Ferdinand. (Ja, han er oppkalt etter oksen, likte veldig godt å snuse på blomster som liten! :o)) Et valg vi i dag ikke angrer på! Han er verdens koseligste hund. Han er utrolig glad i mennesker, og skal gjerne koses med til enhver tid. Han er kjempeglad i å løpe i skogen, men ikke i bånd! Han er også veldig glad i å leke med storebror Bastian, noe han ikke alltid er like fornøyd med!
Vi må bare takke Elin og Torill, og kennel LeeArmand for disse to fantastiske hundene!

Ingen kommentarer: